28 C
Vinkovci
Petak, 21 lipnja, 2024

Podjela paketa kućanskih i osnovnih higijenskih potrepština krajnjim korisnicima za mjesec ožujak u Općini Andrijaševci

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

U okviru projekta ”Budi aktivna III“, koji se provodi za ukupno 132 krajnjih korisnika na području Općine Andrijaševci, s isporučiteljem kućanskih i osnovnih higijenskih potrepština je na 6 mjeseci sklopljen Ugovor za nabavu sredstava za održavanje osobne higijene i higijene stambenog prostora – projekt ”Budi aktivna III”

Kao i prethodne mjesece, odabrani isporučitelj je dana 27. ožujka 2023. godine dostavio pakete kućanskih i osnovnih higijenskih potrepština za ukupno 132 krajnjih korisnika s područja Općine Andrijaševci, koje su naše žene zatim podijelile svojim krajnjim korisnicima.

Tijekom 6 mjeseci, koliko će žene pružati uslugu potpore i podrške starijim i nemoćnim osobama u sklopu projekta ”Budi aktivna III“,  krajnjim korisnicima bit će dostavljani paketi kućanskih i osnovnih higijenskih potrepština kako bi im se i na taj način pružila potpora.

Nabava kućanskih i osnovnih higijenskih potrepština za krajnje korisnike financirana je sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda, u okviru projekta „BUDI AKTIVNA III“.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime