1 C
Vinkovci
Subota, 20 travnja, 2024

Policija zabilježila pet slučajeva kršenja mjera samoizolacije!

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Policijska uprava vukovarsko-srijemska je od 16. do 17 ožujka evidentirala ukupno 23 dojave o kršenju mjera samoizolacije. Izvršenim provjerama, policijski službenici su utvrdili pet kršenja mjera samoizolacije o čemu je izviješten Državni inspektorat, izvijestila je policija.

Tijekom protekla tri dana, od 14. do 17. ožujka, na području PU vukovarsko-srijemske evidentirana su tri pronalaska neeksplodiranih eksplozivnih sredstava i dvije dragovoljne predaje eksplozivnih sredstava, oružja i streljiva.

Naime, 14. ožujka, u dva zasebna slučaja, građani su pronašli neeksplodiranu minu prilikom obrade svojih vrtova uz obiteljsku kuću, u Ceriću i Vukovaru. Potom su djelatnici vukovarske građevinske tvrtke, prilikom utovara građevinskog otpada kod Osnovne škole u Voćarskoj ulici u Vukovaru, u prikolici uočili minsko-eksplozivnu napravu.

Osoba koja je željela ostati anonimna, 15. ožujka, u službenim prostorijama policije u Otoku, dragovoljno je predala 102 komada puščanog streljiva različitog kalibra i dva spremnika za automatsku pušku. Također, 17. ožujka, u Vukovaru, djelatnici protueksplozijske zaštite preuzeli su od osobe koja želi ostati anonimna 4 komada vojnog eskploziva TNT, 24 električne detonatorske kapisle i 60 komada puščanog streljiva.

Preuzete minsko-eksplozivne tvari pohranjene su u skladištu PU vukovarsko- srijemske do uništenja.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime