21 C
Vinkovci
Petak, 24 svibnja, 2024

Potpisan ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt ”Obrazovanje uSmjereno Iskustvom”

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img
U organizaciji Ministarstva turizma i sporta, potpisan je ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt  ”Obrazovanje uSmjereno Iskustvom”, čiji je prijavitelj Srednja strukovna škola Marko Babić iz Vukovara.
Projekt se provodi u partnerstvu s Hrvatskim Zavodom za zapošljavanje Područni ured Vukovar, Udrugom za osobe s intelektualnim oštećenjem “Golubica” Vukovar te Iločkim podrumima d.d. za proizvodnju i trgovinu.
Srednja strukovna škola Vukovar u suradnji s partnerima kroz projekt će provoditi aktivnosti savjetovanja, profesionalnog usmjeravanja i obrazovanja odraslih osoba s invaliditetom u sektoru turizma i ugostiteljstva te im na taj način olakšati pristup tržištu rada.
Kroz projekt će se unaprijediti stručna znanja predavača i mentora iz turističko-ugostiteljskog sektora, kao i razviti dva obrazovna programa prilagođena odraslim osobama s invaliditetom, čime će se dodatno povećati spektar zanimanja kojima će moći pristupiti i konkurirati na tržištu rada.
Također, organizirat će se razne edukativne i promotivne manifestacije s ciljem podizanja svijesti o važnosti pristupa odraslih osoba s invaliditetom tržištu rada. Ukupna vrijednost bespovratnih sredstava je 1.252.223,49 kuna.
-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime