12 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 2 listopada, 2023

Potpisan ugovor o suradnji Grada Vukovara i opatijskog fakulteta

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

S ciljem uspostavljanja dugoročne, obostrano korisne poslovne suradnje, a u interesu razvoja turizma i ugostiteljstva u gradu na Dunavu, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji i Grad Vukovar su uspostavili međusobnu suradnju. Ugovor o suradnji potpisali su vukovarski gradonačelnik Ivan Penava i i dekanica opatijskog fakulteta Dora Smolčić Jurdana.

“Vjerujemo da u okviru svojih mogućnosti možemo doprinijeti razvoju turizma, i gospodarskom i društvenom napretku i Vukovara, i cijele županije,” istaknula je prilikom potpisa Ugovora Dora Smolčić Jurdana dekanica Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija.

“Ovom suradnjom ojačavamo toliko spominjani, do sada slabije razvijen segment kontinentalnog turizma. Vukovar je veliko gradilište i svakim danom sve više napreduje pa je lako za zaključiti kako će Vukovar još intenzivnije postati središtem kontinentalnog turizma ovoga dijela Hrvatske,” rekao je vukovarski gradonačelnik.

Osvrnuo se Penava i na povećani broj dolazaka turista u Vukovar, koji će, nada se u budućnosti biti i veći. Posebice nakon što se definiraju točne potrebe Grada Vukovara, te uz pomoć opatijskog partnera osmisle potrebni programi kako bi grad na Dunavu ispunio svoj turistički potencijal.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime