2.4 C
Vinkovci
Četvrtak, 27 siječnja, 2022

Potpisan Ugovor o suradnji između osječkog Sveučilišta i tvrtke Podravka d.d.

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Na Rektoratu osječkog sveučilišta potpisan je Ugovor o suradnji između Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera i vodeće prehrambene i farmaceutske tvrtke Podravka.

– Suradnja ide u dva smjera. Prvi je potencijal osječkog Sveučilišta za organiziranje edukativnih programa koji bi bili potrebni zaposlenicima Podravke na različitim razinama, od programa cjeloživotnog obrazovanja, poslijediplomskih i doktorskih studija s jedne strane i za Sveučilište i Podravku jedan vrlo interesantan segment a koji se odnosi na pitanje zajedničkih istraživanja – istaknuo je prof. dr. sc. Željko Turkalj, rektor Sveučilišta J.J. Strossmayera u Osijeku.

– Ovo je prvi korak u povezivanju Slavonije sa Podravinom i Podravkom. Podravka kao vodeća prehrambena i farmaceutska industrija svoju strategiju, svoju viziju gradi na visokoobrazovnim kadrovimarekao je Marin Pucar, predsjednik Uprave Podravka d.d.

Cilj potpisivanja ugovora je zajednička prijava na fondove Europske unije, gdje bi se zajedno koristio izvor financiranja, a rezultati istraživanja bi usmjerili ka potrebama tvrtke Podravka.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime