23 C
Vinkovci
Petak, 12 travnja, 2024

Potpisan ugovor za izgradnju kanalizacije u dijelu Ulice Alojzija Stepinca kao i za novi trgovački centar u Vinkovcima

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

U prostorijama Vinkovačkog vodovoda i kanalizacije d.o.o. (VVK) potpisan je ugovor o dogradnji i rekonstrukciji kanalizacijske mreže na području grada Vinkovaca, točnije u Ulici Alojzija Stepinca.

Ugovor su potpisali direktor Vinkovačkog vodovoda i kanalizacije d.o.o. Mario Komšić i direktor Vodoprivrede d.d. Vinkovci Željko Šarčević koja će zajedno s tvrtkom AMM d.o.o. izvesti ove radove.

Vrijednost radova je 594.663,00 eura bez PDV-a, a radove financira Grad Vinkovci.
Projekt predviđa izgradnju jedne crpne stanice i kanalizacijske mreže u dužini od 1217,56 metara na kraju ulice prema izlazu iz grada. Od toga je 998,87 m gravitacijskog cjevovoda i 218,69 m tlačnog cjevovoda. Nakon toga korisnicima će biti omogućeno spajanje na mrežu, a treba istaknuti i kako će kroz ovaj projekt domaćinstvima biti osiguran besplatan priključak. Projekt predviđa i spajanje novog trgovačkog centra Stop shop na kanalizacijsku mrežu.

Na ovaj način, financiranjem radova u ulicama koje nisu obuhvaćene projektom aglomeracije, Grad Vinkovci nastoji dovesti kanalizacijsku mrežu u sve dijelove grada. Rok za završetak 1. svibnja 2023. godine.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime