-1 C
Vinkovci
Nedjelja, 10 prosinca, 2023

Potpisani Ugovori o dodijeli financijskih sredstava udrugama u Općini Stari Jankovci

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img
U  Općinskoj vijećnici Općine Stari Jankovci održano je svečano potpisivanje Ugovora o dodjeli financijskih sredstava udrugama za 2022. godinu.
Općinski načelnik Dragan Sudarević pozdravio je prisutne te ukratko objasnio da su za dodjeljivanje financijskih sredstava bila raspisana četiri Javna natječaja, i to za: sport, povećanje socijalne uključenosti, manifestacije te za udruge koje provode projekte za opće dobro.
Sveukupno je pristiglo na sva četiri Javna natječaja 44 projektna prijedloga, od čega je 41 projektni prijedlog zadovoljio administrativnu provjeru te su tim projektima nakon provedenog postupka ocjenjivanja dodijeljena financijska sredstva. Zahvalio je predsjednicima udruga i odgovornim osobama što su aplicirali projekte te se nada dobroj suradnji sa civilnim sektorom i u budućnosti.
Ističe da je svjestan da su potrebe udruga veće, ali da ove godine zbog kompletne situacije s koronavirusom nismo bili u mogućnosti povećati financijska sredstva za rad udruga.
Za sport je dodijeljeno 425.000,00 kn za 8 projektnih prijedloga, za socijalnu uključenost 197.500,00 kn za 7 projektnih prijedloga, za manifestacije 75.000,00 kn za 4 projektna prijedloga te za udruge koje provode projekte za opće dobro 205.000,00 kn za 22 projektna prijedloga.
Sveukupno za rad udruga u 2022. godini izdvojena su sredstva u iznosu od 902.500,00 kn.
-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime