11 C
Vinkovci
Petak, 14 lipnja, 2024

Potpisani ugovori s korisnicima potpore u poljoprivredi

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

U velikoj županijskoj vijećnici u Vinkovcima, Damir Dekanić, vukovarsko-srijemski župan potpisao je ugovore s korisnicima potpore u poljoprivredi ostvarene putem Javnog poziva.

Potporu je dobilo njih 52, a za ovu namjenu Vukovarsko-srijemska županija osigurala je 660 tisuća kuna.

-”Poziv je otvoren tek krajem godine jer smo rebalansom proračuna dizali neke iznose za potpore mladim poljoprivrednicima, kao i unaprjeđenje genetskog potencijala što smatramo da je prednost ove županije, ali i budućnost. Nadamo se da će ova potpora zaista dati doprinos razvoju i unaprjeđenju naše poljoprivrede”, istaknula je Magdalena Parat, pročelnica Upravnog odjela za poljoprivredu.


Na poziv Vukovarsko-srijemske županije pristiglo je ukupno 117 zahtjeva,a Damir Dekanić, vukovarsko-srijemski župan, između ostaloga je rekao:

-”Drago nam je što se ljudi javljaju, to je znak da postoji poduzetnički duh i želja za iskorakom. U tom pravcu idu i svi naši programi, želimo da sve kreće od naših poljoprivrednih proizvoda, da razvijamo prehrambene djelatnosti, ali i da se fokusiramo na povrtlarstvo i voćarstvo. Drago nam je što su to korisnici prepoznali”, istaknuo je Dekanić.

 

 

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime