-0 C
Vinkovci
Četvrtak, 30 studenoga, 2023

Potpisani ugovori za dodjelu financijskih sredstava udrugama iz područja socijalne skrbi

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Damir Dekanić, vukovarsko-srijemski župan u Velikoj županijskoj vijećnici u Vinkovcima potpisao je s predstavnicima Udruga, ugovore o dodjeli financijskih sredstava za programe i projekte iz područja socijalne skrbi. Ove je godine za tu namjenu osigurano ukupno 100 tisuća kuna.

Vukovarsko-srijemska županija 11. travnja objavila je Javni natječaj za sufinanciranje/financiranje projekata i programa iz područja socijalne skrbi te pozvala udruge koje djeluju na području županije da prijave projekte koji se temelje na potrebama zajednice, a prema načelima za opće dobro.

„Novca je manje nego što bih ja htio, ali ni 100 tisuća kuna nije zanemarivo. Njime želimo pomoći invalidnim osobama, djeci s teškoćama u razvoju te starijim i nemoćnim osobama, a udrugama pomoći u radu i barem malo financijski pomoći sav onaj trud, rad i slobodno vrijeme koje ulažu. Tako ćemo ih osnažiti i pomoći da i u budućnosti budu aktivnije, a sredstva županije ćemo kroz sljedeće godine nastojati povećati”, istaknuo je Damr Dekanić, vukovarsko-srijemski župan.

.Na natječaj je prijavljeno 26 udruga s po jednim projektom ili programom, a financiranje je odobreno svih 26. Najmanji iznos financijskih sredstava koji se mogao ugovoriti je dvije tisuće kuna po projektu, a najveći je deset tisuća kuna.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime