-1 C
Vinkovci
Nedjelja, 10 prosinca, 2023

Potpore za legalizaciju proizvodnje suhomesnatih proizvoda

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Programom potpora poljoprivredi na području Vukovarsko-srijemske županije utvrđene su aktivnosti u poljoprivredi za koje Županija za četverogodišnje razdoblje, od 2016. do 2020. godine, dodjeljuje potpore male vrijednosti. Potpore podrazumijevaju dodjelu bespovratnih novčanih sredstava iz županijskog proračuna. Sukladno završenom Javnom pozivu, danas je upriličeno potpisivanje Ugovora o dodjeli potpora za izradu tehničke dokumentacije za građenje ili rekonstrukciju objekta za proizvodnju tradicionalnih suhomesnatih proizvoda.

Ugovore sa županom Božom Galićem potpisali su predstavnici pet obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava: OPG Ćuk Stjepan iz Vođinaca, OPG Prkić iz Gradišta, OPG Peulić Josip iz Cerne, PG Ivan Antinac i OPG Pavković iz Starih Mikanovaca.

Sudjelujući u financiranju tehničko-tehnološkog projekta uređenja prostora za proizvodnju tradicionalnih suhomesnatih proizvoda, Upravni odjel za poljoprivredu i infrastrukturu Vukovarsko-srijemske županije za cilj ima pomoći pri svladavanju prvog koraka ka legalizaciji i stvoriti uvjete za uspješno kandidiranje na neku od Mjera iz Programa ruralnoga razvoja ili drugih izvora financiranja, poručeno je.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime