20 C
Vinkovci
Četvrtak, 25 srpnja, 2024

Povijesni uspjeh plivačkog kluba Vukovar na natjecanju “Sisak mali” u Sisku

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Natjecanje je okupilo preko 480 natjecatelja iz 18 klubova. Vukovarski klub predstavljalo je 18 plivača i plivačica u kategorijama početnika i mlađih kadeta. Ukupno su osvojili 12 individualnih medalja od toga 6 zlatnih, 3 srebrne i 3 brončane, 3 pehara, nagradu ukupne pobjednice iz dva
natjecanja, nagradu za najbolju plivačicu i plivača na natjecanju Sisak i nagradu za trenera.

Ivana Kosanović doma je ponijela 2 pehara: nagradu organizatora i nagradu trenera.
Ivana je imala najveći zbroj bodova u 4 discipline na natjecanju “Sisak mali “, te je jedan pehar zaslužila kao najuspješnija u ženskoj kategoriji.

Drugi pehar, nagradu organizatora i nagradu za trenera, osvojila je kao najuspješnija plivačica po zbroju Fina bodova u dva natjecanja, a to su “Junior cup”-Sisak, koji se održao u 5.mjesecu 2022. i “Sisak mali”.

Osim navedenog, Ivana je plivala 100m delfin,100m mješovito,100m
prsno,100m slobodno i na svim disciplinama zauzela prvo mjesto.

Lovro Brođanac kući se vratio s peharom kojeg je zaslužio kao najuspješniji plivač u muškoj konkurenciji u zbroju četiri discipline.
Lovro je nastupio u disciplinama 100m Delfin i zauzeo treće mjesto,na 100m mješovito zauzeo je drugo mjesto,na 100m prsno prvo mjesto i na 100m slobodno također prvo mjesto.

Stefan Tintor osvojio je četiri medalje i pratio Lovru u stopu pa su se u istim disciplinama često izmjenjivali na postolju. On je na utrci 100m delfin zauzeo drugo mjesto,na 100m mješovito zauzeo
je treće mjesto, na 100m prsno zauzeo je također treće mjesto, dok je na 100m slobodno
zauzeo sjajno drugo mjesto.

Osim na osvajače medalja, posebno smo ponosni na naše najmlađe članove, kojima je ovo jedno veliko iskustvo na samom početku natjecateljskog plivanja.

Na natjecanju su nastupili:
Ana Ivančević, Lena i Milica Rajak, Iva Popović,Anja Urisk, Sara Briševac,Mila Mamić, Ivana Kosanović, Jan Vidović, Jovan Knežević, Mihajlo Novković, Aleksej Hadžić,Sergej Skenderija, Ivan Pranjić, Leon Hudak, Roko Tišov,Lovro Brođanac i Stefan Tintor.

Na natjecanju ih je pratila trenerica Jelena Stojadinović.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime