1 C
Vinkovci
Subota, 20 travnja, 2024

Poziv građanima na trening vožnju motociklima

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Pozivamo motocikliste da od 15 sati 19.-24. travnja na HAK-ovom poligonu u Vukovaru zajedno s policijskim službenicima-prometnim motociklistima usavrše vještine upravljanja svojim dvokotačnim ljubimcima

Proljepšanjem vremena na cesti je veći broj motornih vozila na dva kotača. Vozači motocikla i mopeda su među ranjivim sudionicima u prometu na cestama jer ravnopravno i istim brzinama sudjeluju u prometu na cestama, ali bez zaštite koju pružaju osobna i druga vozila na četiri i više kotača.

Kako bi pripremili policijske službenike – prometne motocikliste za nadolazeću sezonu upravljanja motociklima, u suradnji s HAK-om provodit će se trening vožnja od 15 sati u dane 19., 20., 21. i 24. travnja 2023. godine na poligonu HAK-a u Vukovaru, Vinkovačka ulica kbr. 85.

Pozivamo i građane da svojim dvokotačnim ljubimcima pristupe treningu u navedene dane iza 15 sati, s ciljem ponavljanja znanja o upravljanju motornim vozilima na dva kotača, razmjeni iskustava i uspostavi partnerstva radi smanjenja broja prometnih nesreća, koje mogu imati pogubne posljedice za vozače motocikala i mopeda.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime