22 C
Vinkovci
Subota, 25 svibnja, 2024

Poziv izlagačima na 10.Rimske dane u Vinkovcima

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Turistička zajednica grada Vinkovaca objavila je Javni poziv za izlagače na ovogodišnjem 10. Rimskim danima u Vinkovcima, a možete se prijaviti do 17.svibnja.

Kotizacija iznosi 100 kuna, a pravo na sudjelovanje imaju samo izlagači s prijavljenim proizvodima. Kako stoji u Pozivu, izlagač sam uređuje izložbeni prostor, ali uz poštivanje koncepcije sajma, imajući u vidu da je riječ o specijaliziranom sajmu. Dužan je tijekom rada na sajmu nositi rimske tunike ili drugu sličnu odjeću primjerenu manifestaciji (toge, rimske haljine i sl.) koju sam osigurava. U slučaju da ne bude primjereno odjeven, organizator zadržava pravo udaljiti ga sa sajma bez naknade štete. Svatko tko nema vlastitu odjeću može zatražiti najam TZ grada Vinkovaca najkasnije do dana prijave na sajam.

Rimski sajam bit će održan od 10. do 12. lipnja. U petak će raditi od 17 do 23 sata, u subotu od 10 do 23 sata, a u nedjelju od 10 do 14 sati.Uz kotizaciju, zainteresirani izlagači dužni su i potpisati Prijavu za sudjelovanje koja ih obvezuje da prijavljene izloške drži u rimskom šatoru za vrijeme trajanja sajma.

Tijekom angažiranja sajamskog-izložbenog prostora izlagač je dužan za vrijeme radnog vremena sajma neprekidno boraviti u sajamskom prostoru vodeći brigu o svim izlošcima i opremi o vlastitom trošku.

Ako zbog nepredviđenih okolnosti izlagač u pismenoj formi predloži organizatoru povlačenje svoje prijave o sudjelovanju najkasnije 7 dana prije početka priredbe, a organizator to prihvati, izlagaču će biti vraćen iznos na ime uplate za najam štanda. Ukoliko se priredba mora vremenski pomaknuti, skratiti, produljiti ili premjestiti u drugi prostor, izlagač nema pravo otkazati sudjelovanje niti ima pravo na naknadu štete.

Sve dodatne informacije , kao i Javni poziv možete pronaći na službenim stranicama Turističke zajednice Grada Vinkovaca.

 

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime