22 C
Vinkovci
Subota, 25 svibnja, 2024

Poziv udrugama na informativnu radionicu

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img
Grad Vinkovci poziva sve udruge, pravne i fizičke osobe s različitim programima iz područja kulture i tehničke kulture s područja grada Vinkovaca, na informativnu radionicu koja će biti održana u Gradskom kazalištu Joza Ivakić u utorak, 25. siječnja, u 18 sati.
Također, pozivaju i sve udruge, udruge proistekle iz Domovinskog rata, ustanove, zaklade te druge pravne osobe čija temeljna svrha nije stjecanje dobiti s područja grada Vinkovaca, na informativnu radionicu koja će biti održana u Gradskom kazalištu Joza Ivakić u utorak, 25. siječnja, u 17 sati.
Radionice su organizirane sa svrhom pružanja potpore i savjeta za pripremu što kvalitetnijeg projektnog prijedloga. Na ovoj radionici pojasniti će se  standarda struktura projektnog prijedloga koji se podnosi donatorima radi dodjeljivanja financijske potpore.
Svaki projektni prijedlog prati i prijedlog proračuna odnosno troškovnik te će se zajedno to pokušati što realnije pokrijepiti s realnim podacima.
Detalje Javnog poziva za dodjelu financijskih potpora programima u području kulture i tehničke kulture grada Vinkovaca za 2022. godinu možete pogledati na sljedećem linku:
Objavljen je i Javni natječaj za dodjelu financijskih potpora programima i projektima u području socijalne i zdravstvene skrbi, humanitarnog djelovanja i udruga proisteklih iz Domovinskog rata za 2022. godinu:
-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime