21 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 24 lipnja, 2024

VSŽ sljedeće godine na Dunavskom festivalu u bavarskom Straubingu

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Vukovarsko-srijemski župan Damir Dekanić održao je radni sastanak s njemačkim izaslanstvom, na čelu s Andreasom Raabom koordinatorom Dunavsko -savske suradnje, na temu nastupa naše županije na Dunavskom festivalu koji će se u Bavarskom gradu Straubingu održati slijedeće godine.

Na sastanku se razgovaralo o broju izlagača, te proizvodima i kulturno umjetničkom programu kojim će se naša županija predstaviti na Festivalu.

“Naš štand će „oslikati“ našu županiju, kako ponudom autohtonih proizvoda , tako i prezentacijom tradicijske kulture ovoga kraja”, istaknuo je Dekanić.

Andreas Raab izrazio je zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom te je naglasio kako je riječ o tradicionalnom  festivalu koji okuplja veliki broj turista iz cijele Europe.

“Nadam se kako će se Vukovarsko -srijemska županija, kao i do sada, istaknuti svojom bogatom kulturnom ali i gastronomskom ponudom”, rekao je Raab.

Inače Dunavski festival je tradicionalna manifestacija, koja se u Bavarskom gradu Straubingu održava od 1998. godine, a tijekom deset dana, koliko Festival traje, posjeti ga oko 300 tisuća turista iz Europe i svijeta.

U okviru Festivala naši će predstavnici dobiti i priliku za sudjelovanje na gospodarskom forumu Dunavsko -savske suradnje, koji svake druge godine okupi više tisuća europskih poduzetnika, te tako dobiti priliku za predstavljanje gospodarskih potencijala naše županije.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime