-0 C
Vinkovci
Četvrtak, 30 studenoga, 2023

Predstavljen hvalevrijedan projekt ”Osnaživanjem partnerstva i znanja razlika je manja”

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Potpisan je Sporazum o partnerstvu na projektu “Osnaživanjem partnerstva i znanja razlika je manja” između nositelja, udruge Mladi protiv gladi i partnera, Grada Vinkovaca, udruge Društvo naša djeca Vinkovci te udruge Klupko. Radi se o projektu financiranom iz Europskog socijalnog fonda i državnog proračuna RH.

”Osnaživanjem partnerstva i znanja razlika je manja” naziv je projekta koji će sljedećih 18 mjeseci u Vinkovcima okupljati sve generacije naših građana, a sve s ciljem podizanja kvalitete života pružanjem inovativnih socijalnih usluga ugroženim i socijalno isključenim osobama.

-”Ovaj projekt je važan jer će se njime zajednički doći do lijepih ciljeva i do novih saznanja o provođenju i izvršavanju projekata, ali i o tome kako se može doći do novca i mimo proračuna. Pohvalio bih sve udruge koje rade na njemu te zahvalio agenciji VIA koja je omogućila da EU novac dođe do krajnjih korisnika. Grad Vinkovci će i dalje biti parter u svim projektima, a već su u planu i neki novi. Vjerujem da ćemo ovim potaknuti i druge udruge da na ovakav način povlače sredstva iz EU fondova”, istaknuo je Ivan Bosančić, vinkovački gradonačelnik.

Do kraja sljedeće godine udruga Mladi protiv gladi, zajedno s partnerima Gradom Vinkovcima, udrugom Društvo naša djeca Vinkovci te udrugom Klupko, provest će niz edukacija i radionica namijenjenih Vinkovčanima, ali i stanovnicima okolnih mjesta. Među aktivnostima koje će, vjerujemo, izazvati najveću pozornost su svakako one dječje za koje se ovoga puta brinu iz Društva naša djeca Vinkovci.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime