4.2 C
Vinkovci
Srijeda, 19 siječnja, 2022

Predstavljeni novi načelnici

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Danas su načelnik PU vukovarsko-srijemske Fabijan Kapular i njegov zamjenik Goran Lovrić predstavili nove načelnike policijskih postaja, koji su, nakon provedenih testiranja i razgovora, ostvarili najbolje rezultate te su na prijedlog načelnika policijske uprave glavnom ravnatelju policije, s jučerašnjim danom, stupili na nove dužnosti. Pojedini od imenovanih načelnika su poznati javnosti jer su već obavljali određena rukovodeća radna mjesta, a neki su i bili načelnici policijskih postaja.

Predstavljeni načelnici policijskih postaja svoju će dužnost obnašati narednih 5 godina.

Načelnikom Policijske postaje Vukovar imenovan je Miro Bradić. Od 2012. godine do listopada 2015. godine bio je načelnik Policijske postaje Vukovar. Obavljao je gotovo sve policijske poslove-od poslova policajca do načelnika policijske postaje, a u zadnje dvije godine obnašao je i funkciju načelnika policijske uprave vukovarsko-srijemske.

Načelnikom Postaje granične policije Bajakovo imenovan je dosadašnji načelnik postaje Bajakovo Luka Domaćinović.

Načelnikom Policijske postaje Vinkovci s ispostavom Markušica imenovan je Marijan Sičanica. Načelnik Sičanica je diplomirani kriminalista, u sustavu MUP-a od 1990. godine. Načelnik postaje Vinkovci bio je od 2004.-2012.

Ivan Groznica ponovno je imenovan za načelnika Policijske postaje Ilok, kojom kontinuirano rukovodi od 2004. godine. Između ostalog, najdugovječniji je načelnik iste policijske postaje te je izabran i imenovan da nastavi rukovoditi Policijskom postajom Ilok i u narednom razdoblju.

Načelnikom Policijske postaje Tovarnik izabran je Pero Ružolčić.

Dubravko Stojačić imenovan je načelnikom Policijske postaje Otok. Na radno mjesto načelnika dolazi s radnog mjesta pomoćnika načelnika postaje u Vinkovcima.

Načelnikom Postaje prometne policije Vinkovci imenovan je Josip Veselčić.

Po prvi put u ovoj policijskoj upravi na čelno mjesto načelnika policijske postaje dolazi žena za načelnicu.Katica Frančešević je pravnica po struci, a imenovana je načelnicom Policijske postaje Vrbanja.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime