24 C
Vinkovci
Srijeda, 22 svibnja, 2024

Predstavljeni turistički projekti Vukovarsko-srijemske županije

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

U županijskoj vijećnici u Vukovaru održana je medijska konferencija na kojoj su predstavljena posljednja dva turistička projekta Vukovarsko-srijemske županije. Prvi dio konferencije bio je posvećen predstavljanju promotivnog filma Vukovarsko-srijemske županije snimljenog u suradnji sa županijskim Upravnim odjelom za turizam i kulturu, dok je drugi dio konferencije bio posvećen projektu Podizanja razine kvalitete i prepoznatljivosti cikloturističkih ruta na području Vukovarsko-srijemske županije.

Naime, Vukovarsko-srijemska županija kroz cikloturistički projekt sufinanciran sredstvima Ministartsva turizma provela je niz aktivnosti u svrhu poboljšanje razine kvalitete usluga za cikloturiste. “Izgrađene su biciklističke stanice, info paneli za biciklističke stanice, tiskane biciklističke karte, izrađena mobilna aplikacij nužno potrebna cikloturistima,” rekla je Marija Budimir, pročelnica Upravnog odjela za kulturu i turizam Vukovarsko-srijemske županije.

Vrijednost provednog cikloturističkog projekta iznosi 350 tisuća kuna, a s ulaganjima u cikloturizam u najistočnijoj županiji namjerava se nastaviti i u budućnosti, najavljeno je ovom prilikom.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime