-0 C
Vinkovci
Nedjelja, 10 prosinca, 2023

Prezentacija o poticanju poduzetnika na korištenje različitih potpora

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

U Gradskoj vijećnici Grada Vinkovaca održana je prezentacija mjera aktivne politike zapošljavanja Hrvatskog zavoda za zapošljavanje u organizaciji HGK-Županijske komore Vukovar i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. Cilj ove prezentacije je potaknuti poduzetnike iz Vukovarsko- srijemske županije na korištenje različitih potpora i programa obrazovanja i usavršavanja.

Od 2017. godini u Vukovarsko-srijemskoj županiji, a u organizaciji HGK-Županijske komore Vukovar i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, uspješno se provode Mjere aktivne politike.

Mjere aktivne politike zapošljavanja itekako su zanimljive poduzetnicima, naglašeno je ovom prigodom. Od niza ponuđenih mjera, neke su polučile osobito zanimanje i iznenađujuće dobre rezultate.

Čini se kako je cilj ove prezentacije – a to je poticanje poduzetnika iz Vukovarsko-srijemske županije na korištenje različitih potpora i programa obrazovanja i usavršavanja iz nadležnosti Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i to u što većoj mjeri – postignut. Na to ukazuju statistike, ali i broj zainteresiranih posjetitelja na samoj prezentaciji.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime