11 C
Vinkovci
Petak, 14 lipnja, 2024

Prigodni paketi županije za dežurne službe s područja županije koje rade 24 sata na dan

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Već tradicionalno, prigodni paketi Vukovarsko-srijemske županije stigli su na adrese dežurnih službi s područja županije koje rade 24 sata na dan, sedam dana u tjednu, a tako će biti i u novogodišnjoj noći.

Javna vatrogasna postrojba Vukovar, Služba civilne zaštite Vukovar, Područni ured CZ Osijek, Nacionalna memorijalna bolnica “dr. Juraj Njavro” Vukovar, Javna vatrogasna postrojba Vinkovci, Operativno-komunikacijski centar PU VSŽ, Zavod za hitnu medicinu VSŽ i Opća županijska bolnica Vinkovci svi oni dežuraju 24 sata za sve nas.

-”Bliži se kraj godine koja je za sve nas bila izazovna, od pandemije koronavirusa, prirodne nepogode do izbijanja afričke svinjske kuge. Hvala svim vrijednim djelatnicima dežurnih službi koji u svakom trenutku živote stanovnika naše županije, njihovu sigurnost i zdravlje, nesebično stavljaju na prvo mjesto i što su nam stalno na raspolaganju. U ovoj su godini pokazali koliko su nam važni u prevladavanju svih izazova, hvala im na svemu što su učinili, a u novoj im godini želim što manje intervencija, rekao je Damir Dekanić, vukovarsko-srijemski župan

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime