21 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 24 lipnja, 2024

Prijavite se na edukaciju ”Prerada voća” u Starim Jankovcima

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

U organizaciji Općine Stari Jankovci u sklopu prekograničnog projekta centrikomNET organizirat će se edukacija pod nazivom ”Prerada voća”. Edukacija će se održati u Centru kompetencija – hrana i bioekonomija d.o.o., Stari Jankovci. Početak je planiran sredinom svibnja 2022. godine.

Edukacija “Prerada voća” namijenjena je svim osobama koje se žele upoznati i obrazovati u području uspostave trajnog nasada voća, zaštite i gnojidbe voćnjaka, održavanju voćnjaka, procesu prerade voća radi unapređenja poslovanja, voćarima koji žele proširiti svoje postojeće znanje i steći novo iskustvo, te zainteresiranim zaposlenim i nezaposlenim osobama.

Osim teorijskog znanja, polaznici će imati priliku posjetiti i novouspostavljeno demonstracijsko polje u Starim Jankovcima gdje će odraditi i praktični dio edukacije.

Prijaviti se možete putem e-mail adrese anita.jakovljevic@o-jankovci.hr ili klikom na prijavni obrazac https://forms.office.com/r/r1JawLSaaU.

Edukacija je besplatna za sve polaznike, a broj mjesta je ograničen na 15. Rok za prijavu je 09. svibnja 2022.

Projekt centrikomNET- “Enhancement of competitiveness of transnational business competence centers and networks” / “Konkurentnosti transnacionalnih centara i mreža poslovnih kompetencija”, Projekt u partnerstvu implementiraju Općina Stari Jankovci (nositelj implementacija, LP), Općina Tovarnik (partner), Razvojna agencija Žepče (partner), Unija poslodavaca Crne Gore (partner) i Centar kompetencija d.o.o. za istraživanje i razvoj (partner).

Projekt je odobren za financiranje u okviru drugog poziva za dostavu projektnih prijedloga u okviru programa prekogranične suradnje INTERREG – IPA CBC Hrvatska-Bosna i Hercegovina-Crna Gora 2014. – 2020. Trajanje projekta je 24 mjeseca (01.08.2020. –31.07.2022.), a ukupan proračun je 659.563,58 EUR, od čega EU financira 85% dok 15% sufinanciraju partneri na projektu.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime