1 C
Vinkovci
Subota, 20 travnja, 2024

Prikrili identitet i zlouporabili propusnicu!

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

U Vukovaru, na policijskom kontrolnom punktu uspostavljenom prvenstveno radi nadzora kretanja osoba u skladu sa odredbama Odluke o zabrani napuštanja prebivališta i mjesta boravišta, u namjeri prikrivanja identiteta i zlouporabe propusnice za napuštanje prebivališta, zatečeni su 23-godišnjak i 25-godišnjak, mještani Marinaca.

Kriminalističko istraživanje je razotkrilo da je osobnim automobilom bez položenog vozačkog ispita upravljao 23-godišnjak, dok je suvozač bio 25-godišnjak, a obojica su se lažno predstavljali policijskim službenicima. Suvozač, (25) je kao svoju ispravu, na prijevaran način, dao policijskim službenicima propusnicu koja je izdana na ime vozača (23), koju je ovaj prethodno propisno ishodovao od nadležnog Stožera.

Protiv oba mještana Marinaca je podnijeta kaznena prijava zbog sumnje u zlouporabu osobne isprave, a u postupak će biti proslijeđene i odgovarajuće prijave zbog utvrđenih prekršaja – izvjestili su iz PU vukovarsko-srijemske.

Policijska uprava vukovarsko-srijemska je u vremenu od 22 sata 7. travnja do 22 sata 8. travnja, zaprimila dvije dojave, a provedenim provjerama nisu utvđena kršenja mjera samoizolacije.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime