11 C
Vinkovci
Petak, 14 lipnja, 2024

Princeza Nikolina i djed Božićnjak uveseljavaju vinkovačke mališane

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Vinkovačko kazalište Joza Ivakić već četvtru godinu zaredom radi božićne projekte. Osmišljava vrlo edukativne i poučne predstave za djecu. Tako je i u ovo predblagdansko vrijeme na kazališne daske postavila zanimljivu dječju predstavu naziva Princeza Nikolina i djed Božićnjak. U njoj su ovoga jutra uživala djeca vinkovačkog Centra za predškolski odgoj. “Bila sam dobra pa mi noćas nije krampus ostavio šibu”, rekla nam je uzbuđeno djevojčica Marija. Uz svoje vršnjake iz svih vinkovačkih vrtića koji djeluju u okviru Centra za predškolski odgoj, pažljivo je pratila priču o princezi Nikolini i djeda Božićnjaku.

“Princeza je tu kao pomoćnik Djeda Božićnjaka, kao i dva patuljka i ona je tu da na neki način pripremi teren za dolazak Djeda Božićnjaka”, pojasnila je glumica Katarina Krištić. A teren se pripremao pod redateljskom palicom Rusmira Agačevića i Vladimira Andrića, profesionalnog glumca vinkovačkog kazališta.”Trudimo se svake godine napraviti jednu božićnu predstavu da našim mališanima uljepšamo Advent i to ne samo vinkovačkoj, nego i djeci iz susjednih općina”, rekao je uoči predstavi glumac Vladimir Andrić. Uspješna je gotovo svaka božićna predstava postavljena na daske koje život znače. Pa tako i ova o princezi Nikolini i Djedu Božićnjaku, koja ima moralnu i edukativnu poruku. Ove godine poanta je higijena pa su mališani kroz predstavu još jednom čuli kako redovito treba, primjerice, prati zubiće.

A sve mališane koji ne pohađaju vrtiće, roditelji mogu dovesti na predstavu u subotu, 10.prosinca, na tradicionalnu subotnju matineju, koja počinje u 11 sati.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime