23 C
Vinkovci
Petak, 12 travnja, 2024

Pripremni kamp Hrvatske jiu jitsu reprezentacije održat će se u Vinkovcima

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Vinkovačke rode uspješno su zaključili 2022. godinu. Ovaj jiu jitsu klub je prošle godine osvojio 42 medalje, pet pehara sa međunarodnih i domaćih natjecanja, ali isto tako i pet prvaka Hrvatske. Velika svjetska smotra za mlade nade u Kazahstanu održava se u 8. mjesecu, no ovaj klub ima ispunjenu cijelu natjecateljsku godinu. Dobili smo jednu eksluzivu, naime pripremni kamp Hrvatske reprezentacije, održat će se ni manje ni više nego u Vinkovcima.

„Okupit ćemo od 21 do 24 veljače, sve reprezentativce mlade koji budu uspješni na ovom prvenstvu Hrvatske bit će 15-og veljače… Nakon toga savez reprezentativcima plaća put, smještaj i odlazak u Sarajevo koji će poslužiti kao kontrolni turnir. Slavonija će ove godine dati jako puno reprezentativaca, iz moga kluba u Đakovu bjj kluba Factory. Čak četiri reprezentativca, dakle dva iz kluba Vinkovačke rode. Mark i Teo će sigurno biti iz Tatamija. Ima i smisla da je pripremni kamp u Slavoniji jer toliko puno mladih reprezentativaca dolaze iz Slavonije” rekao nam je Miro Erkapić, trener Vinkovačkih roda.

Stjepan Neubauer je nastupio tri puta za nacionalnu vrstu, a nastupe su još upisali i Erika Celik, te Zvonimir Vid Lasić. Također Stjepan Neubauer je prošle godine postao juniorski i seniorski prvak države.

„U zadnje dvije godine istaknuo bih veliku pomoć Zajednice sportova grada Vinkovaca. Hvala im, kao i Vukovarsko-srijemskoj županiji”, navodi Miro Erkapić.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime