25 C
Vinkovci
Četvrtak, 25 srpnja, 2024

Privremena regulacija prometa u Vukovaru 18.11.2023.

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Radi osiguranja sudionika i posjetitelja iz cijele Hrvatske i inozemstva povodom obilježavanja „Dana sjećanja na žrtvu Vukovara 1991. godine“, dana 18. studenog 2023. godine, policijski službenici će uspostaviti privremenu regulaciju prometa.

U vremenu od 7 do 18 sati za teretna vozila biti će zatvorena državna cesta D-2, na dijelovima kroz grad Vukovar i prigradsko naselje Sotin.

Sva teretna vozila koja dolaze iz smjera Osijeka državnom cestom D-2 i vozila iz smjera Dalja, državnom cestom D-519 bit će preusmjerena u Vukovaru na raskrižju državne ceste D-2 i D-55 u smjeru Vinkovaca.

Vozila koja iz navedenih smjerova prometuju prema Iloku preusmjeravat će se na državnu cestu D-46 prema Tovarniku te na županijsku cestu Ž4173 do Sotina i nadalje državnom cestom D-2 u smjeru Iloka.

Teretna vozila koja dolaze iz smjera Iloka bit će u Sotinu preusmjeravana na županijsku cestu Ž4173 prema Tovarniku, te dalje na državnu cestu D-46 prema Vinkovcima.

U Gradu Vukovaru, od 7 do 18 sati za sav promet biti će zatvoreni: dio Ulice Priljevo, od raskrižja s Ulicom Matice hrvatske (prema središtu grada), te Ulica I. Gundulića, Ulica kardinala A. Stepinca, Ulica županijska, Frankopanska, Ulica N. Andrića, Ulica S. Radića, Trg Slavija, te Ulica bana Jelačića u Vukovaru do raskrižja sa županijskom cestom Ž4152 (Ovčara).

Na mjestima preusmjeravanja prometa bit će postavljena privremena prometna signalizacija.

Napominjemo da će za preusmjeravanje prometa na prilazima Gradu Vukovaru biti uspostavljeni kontrolni punktovi gdje će policijski službenici po potrebi usmjeravati promet i upućivati vozače.

Pozivamo građane koji će 18. studenog pohoditi u Vukovar na strpljenje i poštivanje uputa policijskih službenika na osiguranju.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime