22 C
Vinkovci
Subota, 25 svibnja, 2024

“PRO 3×3 Tour, driven by Opel” ponovno u Vinkovcima!

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

U zagrebačkom Hotelu Zonar na simboličnoj lokaciji: na Trgu Krešimira Ćosića, koji nosi ime po jednom od najvećih hrvatskih košarkaša u povijesti održana je službena najavna konferencija za novinare. Nakon dva uspješna izdanja PRO 3×3 Toura, održana tijekom proljeća i ljeta 2022. i 2023. godine, svaki na atraktivnim lokacijama po 10 hrvatskih gradova, treća sezona ove serije međunarodnih spektakularnih turnira u 3×3 košarci bit će organizirana od prve polovice svibnja do sredine kolovoza 2024. pod punim nazivom “PRO 3×3 Tour 2024. driven by Opel”, a ponudit će brojne novitete i poboljšanja u praktički svakom segmentu. U prve dvije sezone PRO 3×3 Tour izazvao je veliko zanimanje igrača, publike i javnosti kako u ostalim gradovima tako i u Vinkovcima, gdje je zabilježena velika posjećenost i zanimanje.

Ovogodišnji PRO 3×3 Tour počinje 10. i 11. svibnja 2024. turnirom u Trogiru, a završit će 16. i 17. kolovoza 2024. organizacijom finala u Šibeniku. Završni turnir u Šibeniku ponovno ima status FIBA Questa za mušku Elite kategoriju koji pobjednika vodi 12. i 13. listopada 2024. na FIBA 3×3 World Tour Masters u Amsterdam (Nizozemska). Turnir u Vinkovcima će se održati 21. i 22. lipnja, te sigurno neće razočarati kvalitetom, a ni popratnim sadržajima koji su prošlih godina dizali publiku na noge. „U prve dvije sezone ukupno smo obišli 15 različitih gradova, a neke od njih posjetili smo i dva puta. I ove smo godine, uz sedam gradova koji su bili obuhvaćeni i u barem jednoj od protekle dvije sezone – Trogir, Hvar, Umag, Zabok, Vinkovci, Zagreb i Šibenik – u Tour uključili tri nove lokacije. Osim natjecanja u dva nova grada, Donjem Miholjcu i Novoj Gradiški, dogovoren je još jedan turnir u Istri, na pomalo neobičnoj lokaciji, koja će za sada ostati tajna, odnosno iznenađenje. Naime, cilj je stalno širenje i promocija 3×3 košarke i u novim sredinama“, zaključio je Hrvoje Jurković, voditelj Službe za TV, marketing i dodatne sadržaje.

PRO 3×3 Tour organizira Udruga PRO 3×3, uz potporu Hrvatske turističke zajednice, Ministarstva turizma i sporta Republike Hrvatske te tvrtke Energy Basket d.o.o. Glavni sponzor je Opel, a sponzori su još HEP, Jamnica Pro Sport, Bigraf, Jana, Hell, Lenovo, Mediteran produkcija i Enlio.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime