12 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 2 listopada, 2023

Problem pitke vode u Privlaci trajno će biti riješen kroz pola godine

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Vukovarsko-srijemski župan Božo Galić sa suradnicima je posjetio općinu Privlaka. Razgovor s načelnikom Darkom Galićem sezao je u nekoliko smjerova. Dva su trenutno najvažnija – demografski problem i problem s pitkom vodom koji Vinkovački vodovod i kanalizacija rješava spajanjem Privlake i drugih općina na Regionalni vodovod Istočne Slavonije. Na priključak će Privlačani ipak morati pričekati još koji mjesec.  Vukovarsko-srijemski župan Božo Galić sa suradnicima je posjetio općinu Privlaka. Razgovor s načelnikom Darkom Galićem sezao je u nekoliko smjerova. Dva su trenutno najvažnija – demografski problem i problem s pitkom vodom koji Vinkovački vodovod i kanalizacija rješava spajanjem Privlake i drugih općina na Regionalni vodovod Istočne Slavonije. Na priključak će Privlačani ipak morati pričekati još koji mjesec.
– U ovome trenutku možemo procjenjivati i reći da se očekuje rješenje opskrbe pitkom vodom iz regionalnog vodoopskrbnog sustava, otprilike u roku od četiri do šest mjeseci, što će biti trajno rješenje vodoopskrbe u Privlaci – rekao je načelnik Darko Galić.
Iz Vinkovačkog vodovoda i kanalizacije istaknuli su da je u međuvremenu u Privlaci odrađena rekonstrukcija vodovodne mreže u dužini od osam kilometara s 450 priključaka, vrijednosti šest milijuna kuna.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime