28.5 C
Vinkovci
Nedjelja, 21 srpnja, 2024

Proglašeni najbolji u akciji -Volim Vinkovce

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Na svečanoj dodjeli priznanja u Gradskoj knjižnici i čitaonici Vinkovci, proglašeni su najbolji u šest kategorija u akciji Turističke zajednice grada Vinkovaca “Volim Vinkovce”.

Akcija ”Volim Vinkovce” održava se već dugi niz godina, naravno pod drugim nazivima, ali smo uvijek htjeli tom akcijom potaknuti ljude da urede ovaj naš grad, kako bi bio što ljepši,” podsjetila je ovom prilikom na bit akcije Martina Matković, direktorica TZ Vinkovci.

Od ukupno 24 prijavljenih, tročlano povjerenstvo u sastavu; Marko Sabljaković, Jasna Zeko Stolar dip. ing. arh., Grad Vinkovci i Tihana Jurić,mag.educ.croat. et mag.educ.hist, Turistička zajednica grada Vinkovaca nije imalo lagan posao,  za odabir najboljih.

U kategoriji uređenost stambenih prostora (okućnica, balkona i pročelja stambenih kuća i zgrada), prvo mjesto osvojila je Marija Pazman, Bana Jelačića
74, Vinkovci

U kategoriji uređenost izloga, najbolji MIKO Fashion, Allure, Duga ulica 8, Vinkovci, u kategoriji uređenost odgojno – obrazovnih institucija (vrtići, domovi, škole i sl.) prvo mjesto osvojio je Dječji vrtić Vinkovci Područni objekt Budućnost.

U kategorij uređenost poslovnih prostora (zavodi, banke i sl.) prvo mjesto osvojio je Eurco d.d., H. V. Hrvatinića  87, Vinkovci, u kategoriji uređenost ugostiteljskih objekata i OPG-a prvo mjesto osvojila je Kavana Aurelia, Bana J. Šokčevića 16, Vinkovci, dok je u kategoriji uređenost društvenih i kulturnih ustanova prvo mjesto osvojio Šumarski dom, Glagoljaška 14, Vinkovci.

Posebno priznanje dobio je OPG Abelo Vinkovci za doprinos razvoju turizma u kategoriji djelatnici godine.

Ovo je  jedna izuzetno vrijedna akcija, koja još treba potaknuti Vinkovčane i u vrijeme Vinkovačkih jeseni ali i inače da urede svoj grad, da urede svoje izloge, poslovne prostore, a posebno u vrijeme Vinkovačkih jeseni da dočaraju život kakav se nekad vodio na ovim prostorima

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime