23 C
Vinkovci
Petak, 12 travnja, 2024

Proglašeni najbolji u vinkovačkom sportu za 2023. godinu

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

U Gradskoj knjižnici i čitaonici Vinkovci   održana je svečana dodjela nagrada za najuspješnije u vinkovačkom sportu za 2023. godinu. Glavni organizatori događaja bili su Grad Vinkovci, Zajednica sportskih udruga grada Vinkovaca te medijska kuća Novosti.

Za najboljeg sportaša proglašen je Matko Čolaković iz Streljačkog kluba Vinkovci, dok je najbolja sportačica Diana Pavlović,  članica Judo kluba Vinkovci.Najuspješnija muška momčad je Rukometni klub Bjelin Spačva, dok je nagradu za najbolju ekipu  dobio ŽOK Vinkovci.

Perspektivnim sportašima proglašeni su Domagoj Begonja iz Ju-jitsu kluba Vinkovačke rode i Iva Iličić iz Biciklističkog kluba Vinkovci, a najbolja u konkurenciji invalida je Ivana Purkić iz Paraatletskog kluba Vinkovci.

Posebna priznanja još su dobili Stjepan Nubauer i Petra Očevčić iz Ju-jitsu Vinkovačke Rode, te Stiv Tomić  iz Judo kluba Vinkovci i Filip Lalić iz Plivačkog kluba Barutana.

-”Uspješnu sportsku 2023. godinu zaključujemo dodjelom nagrada i priznanja našim najboljim sportašima, sportašicama i sportskim kolektivima. Čestitamo im na uspjesima i svim sjajnim odličjima koja su uz velika odricanja i ogroman trud donijeli u svoje Vinkovce.

Oni su naš ponos i najbolji primjer djeci i mladima, a mi smo tu da im osiguramo uvjete za što kvalitetniji rad.Vjerujem da smo to u velikoj mjeri i ostvarili jer Vinkovci u ovom trenutku imaju pet odličnih sportskih dvorana, nova sportska igrališta u gradskim četvrtima, novouređenu zgradu borilačkih sportova, dvoransko plivalište, a od nedavno i veliko nogometno igralište s umjetnom podlogom, rekao je Ivan Bosančić, vinkovački gradonačelnik.

 

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime