5 C
Vinkovci
Nedjelja, 27 studenoga, 2022

Prometna policija provodi akciju nadzora brzine kretanja vozila

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

U 6,00 sati započela je akcija prometne policije usmjerena na nadziranje brzine kretanja vozila, na lokacijama koje su prvenstveno predložili građani, kao i na lokacijama na kojima je inače zabilježen povećan broj prometnih nesreća.
Akcija će se provoditi 24 sata odnosno od 6,00 sati 19. travnja do 6,00 sati 20. travnja – izvijestili su iz PU vukovarsko-srijemske.
Neke od lokacija na kojima će se nalaziti prometne ophodnje su primjerice Šokačka i ulica Ruđera Boškovića u Vinkovcima; Strossmayerova, Savska i ulica Ljudevita Gaja u Bošnjacima; Vinkovačka ulica, ulica Braće Radića i Strossmayerova ulica u Županji; Kolodvorska ulica, Braće Radića i ulica Velika Cerna u Cerni.
Također, u sklopu ove 24-satne akcije nadzora brzine kretanja vozila, prometne ophodnje nalazite će se i na prometnicama izvan naseljenih mjesta kao što su cesta Vinkovci-Županja i Vinkovci-Rokovci.
Iz policije građanima skreću pozornost da će, uz uobičajeni intenzitetet nadzora brzine kretanja vozila, pojačani nadzor prometa uslijediti i narednih nekoliko dana.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime