22 C
Vinkovci
Nedjelja, 23 lipnja, 2024

Promidžbeni film o vinkovačkoj Knjižnici osvojio prvu nagradu publike u Dubrovniku

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Dubrovnik je od 11. do 14. listopada 2023. godine domaćin najvećeg domaćeg međunarodnog skupa narodnih knjižničara, 14. savjetovanja za narodne knjižnice u Republici Hrvatskoj.

U sklopu savjetovanja odražan je 3.Knjižničarski filmski festival na kojem je prikazan promidžbeni film o vinkovačkoj knjižnici ”Tvoj novi dom” u režiji Marka Zeljkovića.

Vinkovčani su osvojili prvu nagradu publike za svoj film, a Vedrana Lugić, ravnateljica Knjižnice, između ostaloga je rekla:

”Nagradu posvećujemo našim korisnicima, Vinkovčanima i onima koji se tako osjećaju, djelatnicima Knjižnice i svima koji se našoj Knjižnici vraćaju.Veliko hvala svima koji su radili na filmu. Bez vas film ne bi imao emociju i energiju koju naša knjižnična priča živi”, rekla je Lugić.

Pod puno emocija redatelj filma Marko Zeljković, zahvalio je svima, te je ovom prilikom rekao:

” Znao sam od prvog dana kad me Vedrana zvala da ćemo osvojiti to,  jer sam znao šta imamo i kako to prezentirati.Hvala mojoj Miji koja mi po tko zna koji put diže uradak na visoku razinu. Naravno i svim ostalima koji su učinili da ovo bude posebnije od svega”, rekao je Marko Zeljković, redatelj filma.
Scenarij, režija i tekst: Marko Zeljković
Glumili: Mia Zeljković, Mia Rapić, Mirjana Pešec
Čitali: Mia Zeljković, Danijela Knežević, Djordjija Palić
-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime