1 C
Vinkovci
Subota, 20 travnja, 2024

Promocija kampanje “Postani policajac/policajka” i u vukovarskom Veleučilištu „Lavoslav Ružička“

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Ministarstvo unutarnjih poslova i Policijska akademija “Prvi hrvatski redarstvenik” provode kampanju „Postani policajac/policajka“ s ciljem informiranja o programu srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka te programu srednjoškolskog dvogodišnjeg obrazovanja upisom učenika u treći razred srednje škole.

U sklopu aktivnosti, kojima se mladima želi što realnije približiti policijski poziv, policijske službenice za prevenciju Mirna Marić i Marina Škarica iz Ureda načelnika PU vukovarsko-srijemske, danas su na poziv Veleučilišta „Lavoslav Ružička“ u Vukovaru, sudjelovale na Danima karijera i otvorenih vrata, koje se održavalo u prostorijama Veleučilišta.

Policijske službenice za prevenciju “rade punom parom” te su i tom prilikom zainteresirale veliki broj studenata prezentirajući Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka i uvjeta koje moraju zadovoljavati kandidati.

Objave vezane uz kampanju pratite na internetskim stranicama Ministarstva unutarnjih poslova i Policijske akademije “Prvi hrvatski redarstvenik”, ali i na društvenim mrežama.

Više informacija nalazi se na poveznici: Postani policajac/policajka.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime