19.6 C
Vinkovci
Nedjelja, 21 srpnja, 2024

Proslava crkvenog goda i Dan Mjesnog odbora “Stjepan Radić” Vinkovci

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Danas je u Vinkovcima prigodno obilježen blagdan slavenskih apostola, sv. Ćirila i Metoda, koji su ujedno nebeski zaštitnici istoimene vinkovačke župe i zaštitnici Mjesnog odbora “Stjepan Radić” Vinkovci koji danas obilježava svoj dan.

Obilježavanje je započelo odavanjem počasti, polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća podno spomen ploče ispred crkve sv. Ćirila i Metoda za poginule hrvatske branitelje s područja mjesne zajednice: Ivu Bajića, Dragu BartuLovića, Vladimira Čordašića, Radovana Ivkova, Zlatka Kordića, Željka Kuprešakovića, Dalibora Lagatora, Martina Martića, Božu Tadića i Zorana Zelića, a nastavljeno misnim slavljem i malonogometnim turnirom.

-”Slaveći blagdan nebeskih zaštitnika župe Sv. Ćirila i Metoda i Dan Mjesnog odbora Stjepan Radić, prije svega moramo zahvaliti onima koji su branili i obranili naš grad u teškim i zahtjevnim ratnim vremenima i pomoliti se za one koji slobodu nisu dočekali.U ovom dijelu grada nedavno smo završili projekte koji predstavljaju značajan iskorak po pitanju sigurnosti svih sudionika u prometu, a sada smo fokusirani na izgradnju nove zgrade Osnovne škole Ivana Gorana Kovačića koja će se nalaziti upravo u Radićevom bloku, rekao je Ivan Bosančić, vinkovački gradonačelnik.

 

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime