11 C
Vinkovci
Nedjelja, 25 veljače, 2024

Prvašićima slikovnice i članska iskaznica Knjižnice na početku Mjeseca hrvatske knjige u Vinkovcima

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img
Mjesec hrvatske knjige tradicionalno u našoj Gradskoj knjižnici i čitaonici dočekuju s mnoštvom različitih sadržaja za sve korisnike.
-”Danas smo ih posjetili i uvjerili se u bogat program koji su pripremili, a našim najmlađima podijelili smo slikovnice kako bi ih potaknuli da u prekrasan svijet čitanja knjiga i pričanja bajki uđu na što ljepši i zabavniji način. Upravo je Mjesec hrvatske knjige idealna prigoda da se podsjetimo kako „nijedno dijete nije premalo za slušanje priča, niti preveliko za uživanje u omiljenim bajkama koje je već čulo puno puta”, rekao je Ivan Bosančić, vinkovački gradonačelnik.
Kao i svake godine i ove će građani imati određene pogodnosti kao što je učlanjenje po povlaštenoj cijeni od 30 kuna u periodu Dana hrvatskih knjižnica koji će se održati 11. studenoga, zatim svakoga petka povrat građe je besplatan odnosno neće se morati platiti zakasnina.
Mjesec hrvatske knjiige su otvorili prvašići kojima su ravnateljica Vedrana Lugić i gradonačelnik Ivan Bosančić uručili slikovnicu i člansku iskaznicu kojom su se besplatno učlanili u knjižnicu.
-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime