28 C
Vinkovci
Petak, 21 lipnja, 2024

Radionica ”Konjički turizam u Hrvatskoj”, 19.listopada, u Vinkovcima

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img
U organizaciji Vukovarsko-srijemske županije,  19. listopada, s početkom u 17:00 sati u velikoj županijskoj vijećnici u Vinkovcima bit će održana radionica  “Konjički turizam u Hrvatskoj”.
Pozvani su svi zainteresirani za ovu temu, a na radionici koja traje 120 minuta predviđeno je nekoliko kratkih predavanja iz područja konjičkog turizma, edukacije i certificiranja konjičkih turističkih vodiča kao i vođenja konjičkih turističkih ruta na certificiranim stazama za konjički turizam.
Radionica je namijenjena svim zainteresiranim dionicima u provođenju posebnih oblika turizma, u ovom slučaju turističkog jahanja i vođenja turista na konju certificiranim konjičkim stazama, ističu u VSŽ.
Ciljana skupina su iskusni višegodišnji jahači, vlasnici konja, pružatelji usluga u turizmu (agroturizam, OPG, smještaj i prenoćišta…), turističke agencije i svi zainteresirani za ovakav oblik turističkih aranžmana.
Radionica je osmišljena da kroz interaktivan način pobliže upozna sudionike s temama i događanjima u konjičkom turizmu, novim načinima provođenja turističkog jahanja i vođenja turista te izradom konjičkih turističkih staza.
Radionica je zamišljena da posluži svim zainteresiranim stranama kako bi se lakše odredile daljnje aktivnosti u provođenju edukacija konjičkih turističkih vodiča na području Vukovarsko-srijemske županije
-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime