11 C
Vinkovci
Nedjelja, 25 veljače, 2024

Razvoj aktivnog turizma Vukovarsko-srijemske županije

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Na službenim stranicama Vukovarsko-srijemske županije objavljen je Javni poziv za dodjelu bespovratnih potpora za ulaganja u dodatnu ponudu smještajnih objekata u Vukovarsko-srijemskoj županiji putem projekta „Razvoj aktivnog turizma Vukovarsko-srijemske županije“.

Cilj je obogatiti sadržaje smještajnih objekata i promicati cikloturizam te na taj način privući nove posjetitelje i turiste.

Bespovratna potpora Vukovarsko-srijemske županije dodjeljuje se u iznosu od 530,93 eura po smještajnom objektu za kupovinu bicikala, dok je ukupna vrijednost Javnog poziva 13.273,16 eura.

Pravo na dodjelu potpora ostvaruju obrti koji ispunjavaju sljedeće kriterije: prebivalište, odnosno sjedište na području županije, podnositelj je registriran za djelatnost za koju se prijava podnosi, objekt za pružanje usluga u ugostiteljstvu nalazi se na području Županije, nepostojanje poreznog duga, nepostojanje duga prema Vukovarsko-srijemskoj županiji, u skladu su s odredbama o potporama male vrijednosti, nad njima nije otvoren stečajni postupak, postupak predstečajne nagodbe ili postupak likvidacije i koji trenutno nije u blokadi.

Prijaviti se možete do 15. lipnja, a detalji Javnog poziva nalaze se na poveznici.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime