28 C
Vinkovci
Petak, 21 lipnja, 2024

Regionalna konferencija gospodarstvenika u Vinkovcima i ove godine okupila brojne sudionike

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Pod nazivom “Sinergija kao ključ oporavka” u Vinkovcima je održana šesta Regionalna konferencija gospodarstvenika koju je pokrenula i organizirala vinkovačka tvrtka Lotus media. I ove godine, predavanja o aktualnim temama s područja gospodarstva održali su priznati poslovni stručnjaci i subjekti iz Hrvatske i inozemstva. Sukladno temi ovogodišnje konferencije, panel diskusije i predstavljeni primjeri dobre prakse uokvireni su temom “Organizirano i jedinstveno domaće tržište- mogućnost i vizija”.

“Pratimo aktualna stanja i sve što se oko nas događa. Želimo poslati poruku iz Slavonije. Više od 160 prijavljenih ljudi znači veliki interes, zato i očekujemo da ćemo stvarno poslati poruku koja se odnosi na zajedništvo u poslovanju, jer ne možemo više očekivati da će netko drugi riješiti naše probleme”, istaknula je Mara Majstorović, organizatorica 6. Regionalne konferencije gospodarstvenika i direktorica tvrtke Lotusmedia. U svojstvu izaslanice predsjednika Vlade, ovogodišnju konferenciju otvorila je ministrica regionalnog razvoja i fondova EU Gabrijela Žalac, koja je kao sudionica jedne od panel diskusija pohvalila ovogodišnju temu. “Drago mi je da je upravo to tema, jer nužna je sinergija Vlade RH, lokalne zajednice, gospodarstvenika, poduzetnika i svih onih koji trebaju doprinjeti rastu i razvoju. Samo tako možemo ići naprijed, a sinergija mora biti i bit će vidljiva i kroz izradu državnog proračuna, u kojem se mora voditi briga o županijama, gradovima i općinama”, poručila je Žalac. Zbog praćenja i tematiziranja aktualne problematike i organizacije zajedničkog traženja rješenja lokalnih i državnih razina, potporu konferenciji dali su i Grad Vinkovci. “Zahvala svima koji su organizirali tu konferenciju, jer ona mora dati smjernice kako ćemo se organizirati, da bismo što bolje i efikasnije radili te da bismo kao gradska uprava bili partner u svakom poduzetničkom pothvatu i pružili potporu kad god to naš poduzetnik bude trebao”, rekao je vinovački gradonačelnik Ivan Bosančić.

Vinkovačka Lotus media regionalnu konferenciju gospodarstvenika pokrenula je prije 6 godina, s ciljem, koji su kako kažu i ispunili, promicanja poduzetničkog duha i proaktivnosti, informiranja o aktualnim temama, umrežavanja gospodarstvenika iz Hrvatske i regije te edukacije sudionika.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime