-0 C
Vinkovci
Nedjelja, 10 prosinca, 2023

Rujana Bušić Srpak dobitnica nagrade za osobu godine!

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Rujana Bušić Srpak, direktorica TZ Vukovarsko-srijemske županije osvojila je nagradu Simply the Best za Osobu godine! Ovo priznanje koje u suradnji s Udruženjem hrvatskih putničkih agencija (UHPA) dodjeljuje časopis Way to Croatia, dobila je za prošlu, nikad težu turističku godinu i to za kreativnost i doprinos razvoju turističke ponude. A biti kreativan u doba pandemijske krize uistinu nije bilo lako. No, nije odustajala.
„S kolegama iz još četiri slavonske turističke zajednice odmah nakon lockdowna Rujana Bušić Srpak plasirala je novu platformu Slavonia.Travel, a inovativnim konceptima i prezentacijama promovira najjače adute županije. Kako prošle godine nije bilo poslovno-turističke burze iz poznatih razloga, direktorici TZ Vukovarsko-srijemske županije, kao i svim dobitnicima za prošlu godinu nagrade ćemo uručiti krajem studenog na ovogodišnjoj manifestaciji u Crikvenici“, ističe Borislav Šimenc, vlasnik spomenutog časopisa.
Ovo nije jedina nagrada Simply the Best koja je otišla u Vukovarsko-srijemsku županiju. Restoran iločkog hotela Dunav osvojio je drugo mjesto u kategoriji Ugostiteljstvo/objekt s ponudom tradicijske hrane i pića, a novi objekt Domestic House Lola otvoren prošle godine treći je u kategoriji Ugostiteljstvo – objekti s ponudom smještaja/Novi projekt u turizmu.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime