-0 C
Vinkovci
Nedjelja, 10 prosinca, 2023

Rukometaši Bjelin Spačve ponovnim odigravanjem utakmice zakinuti u financijskom i sportskom dijelu !

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Prekinuta utakmica RK Metković Mehanika i RK Bjelin Spačva Vinkovci odlukom HRS-a ponoviti će se u subotu 04.11.2023.g u Metkoviću. Utakmica je prekinuta zbog prokišnjavanja dvorane tj. loše organizacije iste.

Za takve propuste u organizaciji jasni su i nedvosmisleni propisi odnosno propozicije u kojima stoji da se utakmica registrira 10:0 za protivnika, on osvaja 2 boda a kažnjava se klub sa -1 bodom te novčanom kaznom. No ovaj put odluka je da se utakmica ponovi odigra na istom mjestu te da svaki klub snosi svoje troškove. Dojma smo da se ovdje pogodovalo RK Metkoviću i to u nevjerovatnoj mjeri. Smatramo da je ovo skandalozno i da se čini veliki presedan za ubuduće. Ono što ljuti je činjenica da u Metkoviću a i šire svi znaju za problem dvorane te da se nije poduzelo ništa vezano da se utakmica odigra u drugoj dvorani ili sve ono što propozicije dozvoljavaju. Za odlazak na redovni susret u Metković RK Bjelin Spačva Vinkovci je poduzela više od svojih mogućnosti da bi otputovala dan ranije te da bi bili u što ravnopravnijem položaju za susret. Išli smo tamo da pobijedimo i ići ćemo opet sa punim žarom i ovaj put ni u kojem slučaju nam nije cilj dobijati utakmice za “zelenim stolom” ali po ovom principu opet može pasti kiša i što onda!? Da dođemo kad bude vedro?

Najmanje korektno bi bilo da je RK Metković ponudio preuzimanje troškova nove utakmice što bi mi u sportskom duhu prihvatili pa neka pobjedi bolji. Međutim jasno je da su propozicije jednake za sve samo su neki jednakiji od drugih. Ovakvom odlukom naš klub je osim sportskog aspekta stavljen u neravnopravan položaj i financijski je oštećen te u ovom trenutku nema mogućnosti za put. Nadamo se da će netko prepoznati situaciju i pomoći nam da prebrodimo troškove izazvane ne našom krivnjom.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime