-0 C
Vinkovci
Nedjelja, 10 prosinca, 2023

Sedam nagrada predstavi ”Pljusak” u Bjelovaru

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Odlična predstava ”Pljusak” nastala u koprodukciji Kazališta “Mika Živković”, Retkovci i Gradskog amaterskog kazališta, Županja sudjelovala je na velikom 12.Komedija festu u Bjelovaru i ostvarila zapažen rezultat.

Osvojili su ni manje ni više, nego čak sedam nagrada što je odličan,  rezultat za ove vrijedne i marljive kazalištarce koji su na ponos Vukovarsko-srijemske županije.

Osvojili su nagradu za najbolju predstavu u cjelini, Marko Sabljaković za najbolju režiju, Ida Klarić za najbolju kostimografiju, Dijana Ivkov za najbolju glavnu žensku ulogu, Josipa Jurković za ulogu Stane i Snježana Puljić za ulogu Pele u predstavi “Pljusak” dobile su nagradu za najbolju sporednu žensku ulogu, te Antun Brajković za ulogu Nikole u predstavi “Pljusak” za najbolju mušku sporednu ulogu.

-”Zahvaljujemo stručnom festivalskom povjerenstvu i, naravno, sjajnim kazalištima s kojima smo dijelili konkurenciju. Čestitke i svim dobitnicima nagrada, a mi poručujemo kao i do sada već prepoznatljivo: PLJUUUUUUSAAAAAAK!!!!!!!! ” , rekao je Marko Sabljaković, redatelj predstave.

 

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime