-0 C
Vinkovci
Četvrtak, 30 studenoga, 2023

Siniša Lacković osvojio prvo mjesto za uređenje prostora u okviru 55.Šokačkog sijela

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img
Izvršni odbor 55. Šokačkog sijela pozvao je sve Županjke i Županjce, javne ustanove, udruge, kao i sve druge pravne i fizičke osobe, na uređenje izloga, poslovnih prostora, balkona i okućnica, a rezultat je 13 uređenih prijavljenih prostora.
Razgledavanje i ocjenjivanje izloženoga na temu „Jedva čekam da poklade dođu“ izvršila je tročlana prosudbena komisija.U gradskoj vijećnici Grada Županje za sve sudionike upriličena je dodjela zahvalnica i ulaznica za Večer uz tamburu te prigodno druženje.
Nagrađeni su:
Treće mjesto i novčanu nagradu od u iznosu od 500 kuna osvojila je Jelena Debak, ‘’Šokački Romeo i Julija’’ za uređivanje balkona i okućnica u Gundulićevoj ulici.
Drugo mjesto i novčanu nagradu u iznosu od 700 kuna – za uređenje izloga Cvjećarnice Camellia, u Velikom kraju, na temu ‘’Poklade su i ludi su dani, pa se nađe i žena pijani’’ dobivaju Melita Karavidović, Zorica Debak i Mateja Čolić
Prvo mjesto i novčanu nagradu u iznosu od 1000 kuna dobiva Siniša Lacković, koji je uredio izlog Tehnokolora, također u Velikom kraju, na temu ‘’Naopake poklade i Vukovi i bule’’
Izvršni odbor 55. Šokačkog sijela čestita dobitnicima i zahvaljuje svima koji su uredili svoje prostore i uljepšali našu Županju ovog, 55. Šokačkog sijela.
-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime