-0 C
Vinkovci
Četvrtak, 30 studenoga, 2023

Širenje drvne industrije u Otoku

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Gradonačelnik Otoka Josip Šarić, vlasniku tvrtke Bjelin Darku Pervanu, svečano je uručio plaketu Grada Otoka za doprinos razvoju gospodarstva i zapošljavanja. Uz plaketu, potpisani su i ugovori o kupnji zemljišta od 6 hektara za gradnju nove tvornice u Otoku.

Vlasnik tvrtke za proizvodnju furnira i ostalih ploča od drva, govorio je o svojim planovima, zadovoljstvu poslovanjem tvrtke, kao i o planovima za širenje i izgradnju nove tvrtke uz već postojeću na gospodarskoj zoni u Otoku. Planirano je otvaranje novih 50 radnih mjesta. Gradnja novog proizvodnog pogona trebala bi započeti krajem tekuće godine, za što je u Otoku potpisan ugovor. Osobito je istaknuo potencijal razvoja poslovanja tvrtke drvne industrije u ovome slavonskom gradu, zbog, kako je rekao, položaja i bogatstva sirovinom.

Projekt i planovi o daljnem razvijanju integrirane proizvodnje drvoprerađivačke industrije u cijeloj Hrvatskoj, uključujući Otok, Bjelovar i Ogulin, nastavljaju se i dalje, zaključio je Stjepan Vojnić, član Uprave.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime