17 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 26 veljače, 2024

Sjajan nastup Judo kluba „Olimp” u Jastrebarskom

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Vinkovački judaši natjecali su se na Kupu Jaska 2022 u Jastrebarskom. Nastupilo je 653 natjecatelja iz 38 klubova.
Judo klub Olimp nastupio je s njih 25 u uzrastu od 10 do 14 godina. Nekolicina se natjecala i u duplom startu jer su se na proteklim natjecanjima u svome uzrastu penjali na postolje, najčešće ono najviše. To je sve proteklo u zajedničkom dogovoru s trenerima, ali i zbog njihove želje za novim iskustvom i napredovanjem. Judo klub Olimp osvojio je 20 medalja, a pola njih je bilo zlatno.

Zlatni su bili: Marta Markota, Tena Segat i Matej Markota (U10 kategorija), Nika Potesak i Filip Markota (U12 kategorija), Sonja Krtić Landerka, Nika Potesak (dupli program) i Mihailo Zavođa (U14), zatim Noa Reljanović i Dea Smolčić (dupli program U16).

Srebrnu medalju zaradili su: Marta Radilj (U10), Sonja Krtić Landeka i Matej Markota (U12 dupli program) te Noa Reljanović (U14).

Treći na postolju bili su: Lana Zudić (U10), Ema Markota i Ana Vrus (U10), Tin Hodak, Ana Vrus i Filip Markota (U14) u duplom programu.

Odlične nastupe odradili su i Tomislava Farago (U10), te Nino Mijačević (U12) koji su završili na sedmom mjestu.

Nika Potesak proglašena je najboljom judašicom u kategoriji do 12 godina, a Judo klub Olimp je zauzeo drugo mjesto u ekipnom poretku.

Foto: Judo klub Olimp/facebook

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime