28.5 C
Vinkovci
Nedjelja, 21 srpnja, 2024

Slavonsko mobilno kino u Vrbanji

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Projekt  ”SMOKI“ – Slavonsko mobilno kino, novi je projekt Upravnog odjela za turizam i kulturu Vukovarsko -srijemske županije, organiziran od strane Umjetničke organizacije „Asser Savus“ iz Vinkovaca.

„SMOKI“ je audiovizualni kulturni program koji je namijenjen prvenstveno djeci i mladima Vukovarsko – srijemske županije. Glavna aktivnost projekta su kino-projekcije animiranih, igranih i edukativnih filmova za djecu i mlade.

Projekcije će se održati u svakom, pa i onom najudaljenijem kutku naše županije, na velikom kino-platnu ( dimenzije 6,5×3,5 m)  s najsuvremenijom kino-opremom ( HD projektor visoke rezolucije i adekvatni stereo zvučnici).

Stoga ovu priliku koristimo kako bismo Vas pozvali na prvu projekciju projekta „SMOKI“ koja će se održati u Domu kulture u Vrbanji, u petak, 5.travnja s početkom u 19 sati.

Najmlađi će imati priliku pogledati animirano-igrani film, sinkroniziran na hrvatski jezik „Lyle, Lyle Crocodile“.

Zato još jedanput s ponosom najavljujemo prvu projekciju Slavonskog mobilnog kina, koja će ujedno označiti i svečano otvorenje ovog kulturnog projekta.

Pridružite nam se u Domu kulture u Vrbanji 5. travnja s početkom u 19 sati i zajedno stvorimo nezaboravno iskustvo za našu mladu publiku.

Ulaz na sve projekcije Slavonskog mobilnog kina je slobodan.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime