34 C
Vinkovci
Subota, 13 srpnja, 2024

Solidarnost na djelu

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

”Solidarnost na djelu” naziv je akcije koju Hrvatski Crveni križ provodi svake godine. Ovogodišnju, već 44. u nizu akciju sabirnog karaktera, Gradsko društvo Crvenog križa Vinkovci započelo je pod sloganom Prepoznajmo one kojima je pomoć najpotrebnija“. U središnjem gradskom parku uz aktiviste Crvenog križa u akciji su sudjelovali članovi Podmlatka Crvenog križa iz privlačke OŠ Stjepana Antolovića koji su pod budnim okom svojih učiteljica prikupljali priloge za ovu hvalevrijednu akciju u koju su se uključili učenici 4. A razreda zajedno sa svojim roditeljima i učiteljicom Martinom Antić.

U akciji se u pravilu prikupljaju novčana sredstva, odjeća i obuća te zapakirana hrana. Orginalno zapakiranu hranu moguće je dostaviti u skladište Crvenog križa smještenog u ulici Josipa Kozarcarekao je ravnatelj Gradskog društva Crvenog križa Vinkovci uz napomenu da se u akciju uključio i jedan trgovački lanac iz Vinkovaca u kojem je omogućeno da građani u za to predviđenu košaru ostave neki od artikala.

Akcija traje od danas do 27. listopada, a od prikupljenih artikala složit će se standardizirani paket humanitarne pomoći Hrvatskog Crvenog križa koji sadržava brašno, šećer, sol, rižu, tjesteninu, juhe u vrećici, riblje konzerve, mesne konzerve i marmeladu. I ova akcija, kao i sve dosadašnje, usmjerene su prema osobama koje su u stanju socijalne potrebe, a koja – kako navode u Crvenom križu – može biti posljedica rata, nezaposlenosti ili gospodarske krize.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime