23 C
Vinkovci
Četvrtak, 17 lipnja, 2021

Sporazumom do znanstvene i stručne suradnje u području regionalnog razvoja

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

U Osijeku je potpisan Sporazum o znanstvenoj i stručnoj suradnji između Ekonomskog fakulteta i svih pet županijskih Razvojnih agencija istoka Hrvatske. Riječ je o europskom projektu za razvoj stručne prakse u visokom obrazovanju, s ciljem uspostavljanja ureda za razvoj karijera u kojemu će studenti stjecati iskustva, a time i jednostavnije ući na tržište rada.

Cilj nam je bio okupiti regionalne Razvojne agencije iz svih pet slavonskih županija, jer naš fakultet je fakultet kojemu gravitira cijela Slavonija i želja nam je da i oni pokušaju prenijeti iskustva koja imaju u provedbi EU projekata – izjavio je prof.dr.sc. Boris Crnković, dekan EFOS-a.

Razvojna agencija Vukovarsko-srijemske županije postala je dijelom ovoga Sporazuma i projekta.

Mi znamo koje su naše mogućnosti u pitanju županijske Razvojne agencije VSŽ, u svakom slučaju, stručna praksa u županijskim Razvojnim agencijama. Ovo je nama veliko priznanje, ali i velika obveza kako bi svoja znanja koja smo stekli u poslu regionalnih koordinatora, prenijeli na mlade ljude i kako bi i njih pripremili za novu financijsku perspektivu 2021. – 2027. godina – rekao je Ilija Cota, ravnatelj Razvojne agencije VSŽ.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime