4 C
Vinkovci
Četvrtak, 1 prosinca, 2022

Suradnja školske knjižnice i Narodne knjižnice i čitaonice Gunja – izložba dječjih radova

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

U Mjesecu hrvatske knjige dvije knjižničarke organizirale su izložbu dječjih radova. Dječji radovi plod su prošlogodišnjeg eTwinning projekta pod nazivom „U svijetu likovnih umjetnika“.

Projekt je vodila školska knjižničarka dr. sc. Anita Tufekčić u suradnji s učiteljicom Jelenom Cvijović i njezinim 4.a razredom.

U sklopu projekta učenici su učili o životu i djelima slavnih 7 umjetnika i slikali njihova djela. To su: Vasily Vasilyevich Kandinsky, Henri Matisse, Vincent Van Gogh, Karel Appel, Pablo Picasso, Domenico Gonzi i Frida Kahlo. Svaki mjesec slikali su i krasili panoe svoje učionice radovima ovih velikih umjetnika. Izložba će putovati dalje tako što će biti izložena i u Općinskoj narodnoj knjižnici i čitaonici Drenovci u studenome.

Izložbu je otvorila ravnateljica knjižnice Žana Amidžić Kužet u suradnji sa školskom knjižničarkom 25.listopada 2022. godine. Izložba će biti otvorena za javnost do 7.studenoga 2022. godine. Prvi posjetitelji izložbe bili su učenici iz 1., 2., 3. i 4.c razreda u pratnji svojih učiteljica.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime