29 C
Vinkovci
Nedjelja, 14 travnja, 2024

Sutra kreće isplata uskrsnica u Vukovaru

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Na današnjoj medijskoj konferenciji u vukovarskoj gradskoj upravi najavljeno je da će, kao i prethodnih godina, povodom nadolazećeg blagdana Uskrsa Grad Vukovar isplatiti jednokratnu novčanu naknadu korisnicima zajamčene minimalne naknade i korisnicima prava na naknadu za troškove stanovanja sa socijalnim statusom, dok su za korisnike Pučke kuhinje osigurani prigodni paketi. Uskrsnicu u vrijednosti vrijednosti 250 kuna dobit će 265 korisnika, dok će pakete u vrijednosti 180 kuna dobiti 90 korisnika Pučke kuhinje.

“Korisnici prava mogu podići svoje uskrsnice u poslovnicama FINA-e, uz predočenje osobne iskaznice, a isplata kreće od sutra. Svoje uskrsnice mogu podići do 30. travnja”, najavila je Ana Kustura, pročelnica UO za društvene djelatnosti Grada Vukovara.

“Na ovaj način nastojimo uljepšati blagdane našim građanima u potrebi, što je na tragu naše dosadašnje socijalne politike”, istaknuo je vukovarski gradonačelnik Ivan Penava.

Za socijalne mjere Grada Vukovar idzvaja godišnje nešto manje od 15 milijuna kuna, rečeno je na medijskoj konferenciji. Konkretno, za ovogodišnje uskrsnice iz proračunskih sredstava Grada Vukovara izdvojeno je 66.250 kuna, dok je za uskrsne pakete izdvojeno nešto manje od 16.200 kuna. Gradski čelnici ovom su prigodom svim svojim građanima poželjeli sretan i blagoslovljen Uskrs.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime