34 C
Vinkovci
Subota, 13 srpnja, 2024

Svečani prijam za šestoplasiranu miss turizma Magdalenu Brkić

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Vinkovački gradonačelnik Ivan Bosančić održao je svečani prijam za Magdalenu Brkić, 20-godišnju Vinkovčanku, porijeklom Nuštarku, koja je na ovogodišnjem Svjetskom izboru za miss turizma, održanom u Maleziji osvojila 6. mjesto, u konkurenciji 51 natjecateljice.

Svestrana missica Magdalena, studentica biologije, koja se, uz modeling, bavi i rukometom, ponosna je na ostvareni uspjeh, ali je prije svega, što je istaknula i na svečanom prijamu, oduševljena novim iskustvima iz daleke Malezije: “Bili smo tamo dvadesetak dana, posjetili smo tri različita grada, stvarno mi se svidjela cijela zemlja, ljudi su bili jako dragi, pogotovo prema nama missicama. Upoznala sam 50 predivnih djevojaka, iz cijelog svijeta, od Kolumbije do Filipina i Australije. Organizacija je bila odlična, imali smo jako puno proba i na kraju se isplatilo, zadovoljna sam kako sam predstavila svoju zemlju”.

Predstaviti svoju zemlju na svjetskoj sceni izbora za Miss turizma imala je prilike kroz nekoliko izlazaka i koregrafija. Za tzv. nacionalnu haljinu, bila je zadužena vinkovačka dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik, a osim za odjevni odabir, pohvale su stigle i za Magdalenin promo video, koji je uključivao glazbenu turističku razglednicu Hrvatske, u izvedbi Ane Rucner. Hrvatska predstavnica na ovaj je način uspješno promovirala Hrvatsku, ali i Vinkovce, na čemu joj je čestitao i gradonačelnik Bosančić: “Magdalena je uspješna na svakodnevnoj razini, od studiranja do hobija, a onda i na ovoj svjetskoj razini, gdje je lijepo predstavila Vinkovce i proširila priču o najstarijem europskom gradu. Moram priznati da skoro nismo imali jednog toliko dobrog promotora Vinkovaca na svjetskoj razini”.

Govoreći o daljnjim planovima Magdalena je naglasila da joj je fakultet svakako na prvom mjestu, a onda i hobiji: nastavak treniranja rukometa i daljnje, zasigurno uspješno, bavljenje modelingom.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime