-0 C
Vinkovci
Nedjelja, 10 prosinca, 2023

Svečano otvorena izložba 26. Likovne radionice Dječjeg doma Sv. Ana

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

U Galeriji ”Slavko Kopač” u Vinkovcima svečano je otvorena 26. izložba Likovne radionice Dječjeg doma ”Sv. Ana”, na kojoj se predstavilo sedam akademskih umjetnika koji su svojim radovima obogatili postojeću zbirku Doma, te održali šest pedagoški osmišljenih likovnih radionica s djecom svih uzrasta.

Na tradicionalnoj ljetnoj radionici u Supetru ove godine sudjelujovali su akademski obrazovani umjetnici: Željko Ašperger, Goran Kujundžić, Josip Mijić, Iva Muškić, Lidija Terzić, Andrej Tomić i Marko Šošić, kao umjetnički voditelj.

Prema riječima umjetničkog voditelja doc.dr.art Marka Šošića, ovogodišnja likovna radionica je  tematska, a tema je bila ”Kontakt’.

-Uzeli smo naziv ”Kontakt” jer se svakodnevno moglo vidjeti kako je djeci, koja uvijek s radošću očekuju ovaj  susret i radionice s likovnim umjetnicima, ovo druženje posebno važno, rekao je Marko Šošić, umjetnički voditelj.

Izložbu je prigodnim riječima otvorila Marija Liščić Drmić, pročelnica Upravnog odjela za kulturu i turizam Grada Vinkovaca koja je istaknula kako je  jako puno eminentnih umjetnika prošlo kroz 26 godina Likovne radionice i kako sama radionica ima veliki značaj za Grad Vinkovce.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime